Global fragt & retur

 

Cookies og privatliv

Ejerinformation 

Better World Fashion Aps,  Heravej 50, 9210 Aalborg S, Danmark.
Telefonnummer: +45 27 28 90 06. E-mail: info@betterworldfashion.dk 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der er gemt på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de kan ikke indeholde virus. Sådan slettes eller blokeres cookies:

http://www.digitaltrends.com/computing/how-to-delete-cookies-in-chrome-firefox-safari-and-ie/ 

Formålet med cookies på vores hjemmeside:
Teknisk funktionalitet - så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling - så vi kender antallet af besøgende, og kan dokumentere dette til annoncører.

Google Analytics 

Websiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle antallet af besøgende. Du kan deaktivere cookies på Google Analytics.

Brug af persondata

De personlige oplysninger videregives aldrig til tredjepart, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke, og vi samler aldrig persondata uden, at du har givet os data ved at registrere, købe eller deltage i spørgeundersøgelse eller lignende. Den samlede information er dit navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og/eller viden om bestemte emner.

Kontakt os vedrørende dine persondata

Hvis den registrerede data er forkert, eller du har andre indvendinger, kan du kontakte samme afdeling – kundeservice. Du har mulighed for at få indsigt i registrerede informationer om dig, eller indgive en indvending i henhold til regulering af Persondataloven. I henhold til Persondataloven skal dine data bevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine persondata på computere med begrænset adgang, og som er i kontrollerede omgivelser. Vores sikkerhedsforanstaltning er tjekket løbende for at kontrollere, at vores brugeres data er behandlet retfærdigt i relation til nyeste regler for at sikre dine rettigheder som bruger. Uheldigvis, kan vi ikke garantere 100 procent sikkerhed med dataoverførsler på internettet. Det betyder, at der altid er en lille risiko for at andre uautoriserede kan få adgang til dine elektroniske sendte og opbevarede data. Af denne årsag er den sendte information på eget ansvar. Persondata bliver slettet eller anonymiseret løbende, når det underliggende formål for at samle dem, ikke længere gælder.

Al persondata bevares maksimalt i 12 måneder, afhængig af brug. Den hurtigskiftende udvikling på internettet betyder, at ændringer ifm. den måde vi behandler personlige oplysninger kan være nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse forholdsregler for håndtering af persondata. Hvis vi gør det, vil vi naturlig rette ”sidst opdateret” i bunden af siden. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi gøre dig opmærksom med en tydelig notifikation på vores hjemmeside.

I det omfang dine personoplysninger behandles, har du ret til at blive informeret om, hvilken information, der kan tilskrives dig i henhold til Persondatabeskyttelse. Hvis det viser sig, at den behandlede data om dig er forkert eller misledende, er du berettiget til at få rettet disse, slettet eller blokeret. Du kan altid gøre indsigelse imod den behandlede data om dig, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har også mulighed for at klage over hvordan, at dine persondata er behandlet i forhold til Persondataloven.

Beskyttelse af persondata:

Hvis du ønsker at tilgå dine personlige oplysninger registreret hos Better World Fashion, kontakt kundeservice på e-mail: kundeservice@betterworldfashion.dkeller på telefon +45 27 28 90 06.

Persondata anvendes til at gennemføre købet eller service, hvilket informationerne indsamles i forbindelse med. Informationerne bruges yderligere til at lære dig og andre brugere af hjemmesiden bedre at kende. Dette kan inkludere spørgeundersøgelser og analyser målrettet at forbedre vores produkter, services og teknologi sideløbende med at vise indhold og reklamer målrettet dine interesser og hobbyer.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Denne side bruger cookies fra tredjepart, som har adgang til disse cookies.

#mybetterworld
Better World Fashion..