FAQ

FAQ – spørgsmål og svar

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål til vores produkt.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/betterworldfashion.com/public_html/wp-content/plugins/wp-faq-plus/short-code-content.php on line 9

Om bestilling generelt

Når der er tale om unika jakker – hvordan kan jeg så være sikker på, at den jakke jeg modtager falder i min smag?

Alle BWF jakker er skabt pba. af genbrugsskind og læder. Det betyder helt rigtigt, at alle vores jakker er unika produkter. Dvs. hver enkel jakke har egenskaber, unikke syninger osv. som ikke findes på andre jakker. De er dog alle syet inden for vores definerede designs og derfor kan du være sikker på, at modtage en jakke som repræsenterer det design som du har forelsket dig i. Skulle der være elementer på netop den jakke som du ikke ønsker så kan du returnerer jakken og bede om at få en ny

Hvordan betaler jeg?

Bestiller du et abonnement til en af vores jakker, tilmelder du dig automatisk betaling med kreditkort og betaler 159 kr./md. Når du modtager din kvittering og Brugsaftale, er du sikker på at have reserveret netop den jakke som du har udvalgt. I Mit BWF, vil du kunne styre dit abonnement, tilgå dine oplysninger og overlevere din jakke til dine veninder, venner eller familie hvis de forelsker sig i din jakke.

Hvor henter og afleverer jeg jakkerne?

Vi sender jakken til dig og alt efter hvilken levering du vælger så kommer jakken direkte til dig eller du skal hente den hos en lokal pakkeshop. Vil du udskifte din jakke til et nyt design så går du ind i vores shop, finder den jakke som du ønsker og bestiller retur emballage til din eksisterende jakke. Herefter modtager du din nye jakke og returemballagen som du anvender til at tilbagesende den jakke som du gerne vil af med. Hvis vi ikke modtager en jakke som du sender retur, mindst 14 dage efter du har modtaget den nye jakke så vil du automatisk få oprettet et nyt abonnement på den nye jakke. Ønsker du at opsige dit abonnement, går du ind i Mit BWF og printer en opsigelseserklæring. Denne pakker du sammen med din jakke og sender det hele retur til os.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder?

Du har fortrydelsesret i 14 dage efter modtagelsen af den første jakke. Hvis du fortryder i rette tid, vil Better World Fashion refundere det indbetalte beløb. Du står for tilbagelevering af jakken. Et gavekort skal fortrydes senest 14 dage efter køb.

Kan jeg se jakkerne i virkeligheden før jeg beslutter mig?

Ja, det kan du sagtens. Du er velkommen til at opleve kvaliteten i vores butikker i Silkeborg eller Aalborg. Du kan også gå på vores aftermarket hvor du kan komme i kontakt med de af vores kunder som gerne vil give deres jakke videre til nye abonnenter i lokalområdet. Du kan så aftale et møde og prøve jakken.

Kan jeg give jakker fra BWF i gave?

Ja, det kan du sagtens. Bestil gavekort til 6 eller 12 måneders BWF forbrug her – vi har lavet et ekstra godt tilbud så beløbene passer til gængse gavebeløb. Herefter kan gavemodtageren selv vælge det jakkedesign som modtageren ønsker.

Om betaling

Hvordan betaler jeg?

Når du bestiller et abonnement til Better World Fashion, tilmelder du dig automatisk betaling med kreditkort og betaler 159 kr./md månedsvis forud. Hver måned modtager du en betalingskvittering på email. I Mit BWF, kan du styre dit abonnement og tilgå dine oplysninger.

Hvornår betaler jeg første gang?

Du betaler 159 kr. ved levering af din første jakke fra Better World Fashion og betaler således månedsvis forud.

Hvad er automatisk betaling?

Du tilmelder dit kreditkort til automatisk betaling når du gennemfører din bestilling i vores sikre betalingssystem. Betalingssystemet er godkendt af NETS/Teller. Du betaler ved levering af din første jakke fra Better World Fashion månedsvis forud. Du modtager en elektronisk betalingskvittering hver måned.

Hvad sker der ved manglende betaling?

Hvis din betaling ikke kan gennemføres, bliver du kontaktet af Better World Fashion, således vi kan løse problemet sammen. Hvis betalingen bliver mere end 10 dage forsinket, kan Better World Fashion opsige aftalen.

Dækker de 159 kr./md. ALT?

De 159 kr./md. dækker det månedlige abonnement. Dvs. det giver dig retten til, at anvende vores jakke. Dertil kommer evt. udgifter til fragt som afhænger af hvor mange gange du ønsker at skifte fra et design til et andet.

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

Med et BWF gavekort skal modtageren selv gå ind på vores bestillingsside og starte sit Better World Fashion abonnement op. Efter at have valgt den ønskede jakke indtaster modtager i bestillingsoversigten sin indløsningskode i feltet ”Betal med gavekort” og afslutter sin ordre ved ”Tilmeld automatisk kortbetaling” . Alt efter hvilket gavekort, der er tale om, vil disse måneder være forudbetalt for modtager. Modtager vil efter endt abonnementsoprettelse på hjemmesiden få sin Brugsaftale og adgang til Mit BWF, hvorfra man kan styre sit abonnement og tilgå sine oplysninger.

Om Jakken

Hvorfor er en BWF jakke god for miljøet?

Når der produceres tekstil og modetøj så kan dette ikke gøres uden at forbruge naturlige ressourcer og forskellige kemikalier. Derfor er tekstilbranchen også bl.a. verdens mest forurenende brancher. Jakker fra BWF er skabt pba. af genbrugsskind og derfor er en BWF jakke i princippet forureningsneutral. Vores vigtigste ressource er altså skind og læder som er blevet indleveret til genbrug. Disse renser vi og sprætter op og anvender stykkerne i vores nye trendsættende designs. Når du påklæder dig en BWF jakke så var alternativet en jakke i nyt skind som forurener voldsomt i produktions- og garvningsprocessen og dertil bliver de store mængder genbrugsskind ikke anvendt til noget fornuftigt.

Hvorfor er det vigtigt, at jakken går i cirkulation?

Kvaliteten af vores jakker er i den absolutte top, da vi designer og syer vores jakke ud fra det perspektiv, at de skal kunne holde til al den kærlighed som vores kunder giver jakkerne. Når du er færdig med, at elske en af vores jakker så er det vores ønske, at denne jakke ikke skal hænge i dit skab eller smides på lossepladsen. Vores ønske er, at du skal kunne returnere din jakke og derigennem få en ny jakke som du kan elske. Din gamle jakke bliver renset og herefter er den klar til at blive elsket af en ny. BWF er således en brud med den eksisterende forbrugskultur hvor værdifulde ressourcer går til spilde fordi tekstil designes til en ”køb og smid-væk kultur”. BWF er således en kombination af det sejeste design, den fineste kvalitet og den mest miljøvenlige produktion. Samt en model hvor vi alle for et mindre beløb låner tøjet og returnere det når vi ikke skal bruge det mere.

Hvordan sikrer I at skindet er genbrugsskind?

Vi køber alt vores skind fra vedkendte genbrugskanaler som eks. UFF og Rødekors. Dertil så sorterer vi jakkerne i kvalitet, farve osv. inden de sprættes op og genbruges. Derfor kan vi være helt sikre på, at skindet er genbrugsskind.

Hvordan gøres jakken ren?

Vi anbefaler at du fjerner snavs og andet skidt med en våd klud. Har din skindjakke en duft som du ønsker at komme af med, så hæng den til luftning. En skindjakke må aldrig vaskes i vaskemaskinen

Om Levering

Hvor henter jeg min jakke?

Hvis du vælger en levering med omdeling så skal du bare vente på at posten kommer forbi og afl. din jakke. Ellers vil du modtage en besked fra den pakkeshop som du har valgt da du afsluttede din ordre i vores bestillingssystem og herefter henter du jakken her.

Får jeg besked om levering?

Ja, du modtager en mail op til levering fra Better World Fashion og du får en SMS besked om hvornår du kan forvente at modtage din jakke.

Kan jeg skifte fragtmetode?

Ja, hver gang du vælger en ny jakke kan du vælge den fragtmetode som passer dig bedst.

Om aflevering

Hvor afleverer jeg jakkerne når jeg skal af med dem?

Det letteste er, at bestille en ny jakke og dertil vælge en retur emballage. Du vil som en del af processen blive spurgt om du ønsker en retur emballage. Når du modtager den nye jakke så modtager du samtidig returemballagen. Heri ligger du din gamle jakke og sender den retur. Du kan også pakke jakken forsvarligt ind, gå på vores hjemmeside og printe en returerklæring og sende det hele retur til os.

Hvordan afleverer jeg tilbage?

Du bestemmer selv hvordan du sende pakken med den brugte jakke til os. Bestiller du en returemballage så har vi gjort det let for dig og har lagt en returpose påsat returadresse mærkat i den pakke som du modtager med den nye jakke.

Skal jeg vaske jakken, inden jeg afleverer den?

Du må gerne tørre jakken over med en våd klud. Men ellers skal du ikke vaske jakken – det skal vi nok gøre.

Hvad sker der når jakkerne kommer retur til jer?

Når jakkerne lander hos os, kommer det en tur på renseri, bliver set efter og vasket så det “nul-stilles” og bliver 100 % duftneutralt og hygiejnisk ren. Pga. vores unikke kvalitet kan jakkerne bruges igen og komme ud til den trendsætter som går op i mode og samtidig ønsker, at give vores dejlige klode en hjælpende hånd.

Hvis nogle af jakkerne bliver kasseret, udnytter vi den som en ressource til nye jakker og på den måde bliver der genbrugt så meget som muligt.

Om størrelser

Hvilke størrelser kommer BWF i?

De første kollektioner kommer i de internationale størrelser small, medium, large, X-Large. Det er vores planer i fremtiden også at lave kollektioner til børn. Alle vores jakker er lavet ud fra ens størrelsesskemaer og derfor hvis du har en BWF jakke i en bestemt størrelse så kan du med stor sikkerhed bestille samme størrelse af et andet design.

Hvad sker der hvis jeg ikke kan passe min jakke mere?

Så bestiller du bare en ny størrelse og returnere den jakke som ikke passer mere. Vi vasker den gamle jakke og sender den til en ny trendsætter som vil gøre noget godt for vores fælles jord

Hvordan finder jeg ud af hvilken størrelse jeg skal have?

Jakker fra BWF er baseret på gennemsnitlige skandinaviske måleskemaer. Du kan se det hele i vores Størrelsesguide.

Om at passe på jakkerne

Om rensning af jakkerne

Hvordan bliver jakkerne renset?

Vores jakker bliver renset på førende renserier som har speciale i skind og læder. Jakkerne bliver renset så de er hygiejnisk rent og duftneutrale. På den måde sikrer vi, at jakkerne er 100 % rene og “nul-stillet”. Præcis som den gode hotel-seng, hvor man heller ikke tænker på, hvem der lå i den før…

Hvad dufter jakkerne af, når der er blevet renset?

Vores jakker dufter af skind og læder. Ellers er de duftneutrale, når du modtager det. Du vil altså ikke modtage en jakke som på nogen måde dufter af andet end skind. Vi bruger hverken vaskemiddel med duft eller skyllemiddel, det slider nemlig på jakkerne.

Om dit abonnement

Jeg har skiftet adresse, telefonnummer eller kreditkort. Hvad gør jeg?

Her gang du bytter en jakke vil du blive opfordret til at opdaterer kontakt info, adresse osv. på vores hjemmeside.

Hvornår kan jeg opsige mit abonnement?

Når du bestiller den første jakke så acceptere du en opsigelsesfrist på 6 måneder og indgår en fortløbende aftale. Når de første 6 måneder er gået har du herefter opsigelsesfrist på en måned. Du kan se mere om dette i vores handelsbetingelser og brugsaftaler.

Dækker de 159 kr./md. ALT?

De 159.- dækker abonnementet af jakken. Dertil skal du selv betale fragten når du bestiller og bytter jakkerne.

Hvordan kan jeg styre mit abonnement?

På Mit BWF kan du kan styre dit abonnement, tilmelding til automatisk betaling osv.

BWF Kundeservice er der også for dig, alle hverdage fra kl. 9-16 på27289006 eller på mail.

Om produktion, brug af kemikalier og bæredygtighed

Bliver der brugt skadelige kemikalier, når jakken produceres?

Jakker fra BWF anvender udelukkende skind som er indleveret til genbrug. Alternativet var altså, at skindet skulle deponeres på lossepladsen eller brændes. Derfor er jakker fra BWF i princippet forureningsneutrale og belaster ikke vores natur på nogen negativ måde. Når du iklæder dig en BWF jakke hjælper du således med at bevare vores klode, sender et klart signal om, at du går op i mode og bliver dermed en del af svaret på et af de helt store spørgsmål i vores tid

Hvordan sikrer I jer, at arbejdsforholdene på fabrikken, der producerer jakkerne, er i orden?

De første kollektioner af jakker produceres i Danmark så her er det ikke nogle problemer med arbejdsforhold osv.

Hvor mange gange cirkuleres jakkerne?

Vores jakker produceres i uovertruffen kvalitet. Vores formål er, at jakkerne skal kunne genbruges så mange gange som muligt. Vi gennemser alle jakker som kommer retur og reparer dem. Dertil tager vi de jakker ud som ikke kan repareres og disse indgår så i produktionen af nye jakker. Med tiden vil vi producere andre accessoires som tasker, bælter osv. så vi kan øge andelen af de genbrugte materialer.

Hvad er særligt for jeres måde at være bæredygtige på?

Better World Fashion er det første modemærke nogensinde, som kombinerer produktion af skindjakker af genbrugsmaterialer med cirkulær økonomi.

 

Er du stadig I tvivl om noget, og fandt du ikke finde svar på det, du søgte, blandt vores spørgsmål,
så er du altid velkommen til at skrive til
kundeservice@BWF.dk eller ringe til os på 2728 9006 alle hverdage fra kl. 9-16, så hjælper vi dig.